FB IN

Ναυτικές και αεροπορικές επιδείξεις 5th KAVALA AIR SEA SHOW 2016

Ναυτικές και αεροπορικές επιδείξεις 5th KAVALA AIR SEA SHOW 2016

Aγαπητοί φίλοι έχω τη χαρά να σας καλωσορίσω στη δική σας γιορτή. Η αγκαλιά της Καβάλας θα γεμίσει από πλήθος κατοίκων και επισκεπτών όλων των ηλικιών, με την προσμονή να σηκώσουν το κεφάλι ψηλά και να νιώσουν με όλες τις αισθήσεις τους μια ξεχωριστή εμπειρία έξω και πέρα από τη καθημερινότητα.

 

Οι αεροπορικές επιδείξεις προβάλουν και προάγουν την ανθρώπινη δυνατότητα και τόλμη αλλά και τα όρια της αεροναυτικής τεχνολογίας, προκαλούν συγκίνηση και θαυμασμό στους θεατές, διευρύνουν την φαντασία των μικρών παιδιών.

 

Ο θεσμός που φιλοδοξούμε να καθιερώσουμε έχει μοναδικά ποιοτικά και ποσοτικά χαρακτηριστικά για την σύγχρονη Ελληνική αεροπορική πραγματικότητα. Η τεχνογνωσία στην οποία βασίζεται, συγχρονίζεται με τις παραδόσεις και τα διεθνή κριτήρια ασφάλειας και χάρις στη στενή συνεργασία με τις Ένοπλες Δυνάμεις και την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, δημιουργεί σταθερά θεμέλια για μία ιδιαίτερα ευαίσθητη και ουσιαστικά πρωτόγνωρη διοργάνωση.

 

Χάρις στην εκμετάλλευση του δυναμικού όλων των κοινωνικών φορέων, υπηρεσιών και υποδομών μπορεί και πραγματοποιείται χωρίς να επηρεάζει την λειτουργικότητα τους, με το ελάχιστο δυνατόν κόστος σε ακραίο περιβάλλον ύφεσης σε όλα τα επίπεδα.

No Comments

Post a Comment