Διεύθυνση

Διεύθυνση

Aγαπητοί φίλοι έχω τη χαρά να σας καλωσορίσω στη δική σας γιορτή. Η αγκαλιά της Καβάλας θα γεμίσει από πλήθος κατοίκων και επισκεπτών όλων των ηλικιών, με την προσμονή να σηκώσουν το κεφάλι ψηλά και να νιώσουν με όλες τις αισθήσεις τους μια ξεχωριστή εμπειρία έξω και πέρα από τη καθημερινότητα.

 

Οι αεροπορικές επιδείξεις προβάλουν και προάγουν την ανθρώπινη δυνατότητα και τόλμη αλλά και τα όρια της αεροναυτικής τεχνολογίας, προκαλούν συγκίνηση και θαυμασμό στους θεατές, διευρύνουν την φαντασία των μικρών παιδιών.

 

Ο θεσμός που φιλοδοξούμε να καθιερώσουμε έχει μοναδικά ποιοτικά και ποσοτικά χαρακτηριστικά για την σύγχρονη Ελληνική αεροπορική πραγματικότητα. Η τεχνογνωσία στην οποία βασίζεται, συγχρονίζεται με τις παραδόσεις και τα διεθνή κριτήρια ασφάλειας και χάρις στη στενή συνεργασία με τις Ένοπλες Δυνάμεις και την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, δημιουργεί σταθερά θεμέλια για μία ιδιαίτερα ευαίσθητη και ουσιαστικά πρωτόγνωρη διοργάνωση.

 

Χάρις στην εκμετάλλευση του δυναμικού όλων των κοινωνικών φορέων, υπηρεσιών και υποδομών μπορεί και πραγματοποιείται χωρίς να επηρεάζει την λειτουργικότητα τους, με το ελάχιστο δυνατόν κόστος σε ακραίο περιβάλλον ύφεσης σε όλα τα επίπεδα.

 

Αλλά οι αεροπορικές συμμετοχές μας θέλουμε και φέτος να προσφέρουν ένα συγχρονισμένο και ονειρικό θέαμα που θα κρατήσει τη ματιά του κόσμου πάνω του, θα του δώσει χαρά και συγκίνηση και θα τον κάνει συμμέτοχο σε μια γιορτή και ένα ταξίδι γεμάτο απ΄όλη την φιλοξενία και προσφορά των επιχειρήσεων και υπηρεσιών της πόλης και της περιοχής μας.

 

Ξεκίνησε μόλις πριν τρία χρόνια και μεγαλώνει ελπιδοφόρα. Ζήστε το!

 

Παναγιώτης Γεωργιάδης  Σμήναρχος (Ι) ε.α Διευθυντής

 

Εκπρόσωπος Τύπου της διεύθυνσης της Διοργάνωσης.

 

Λάζαρος Θεοδωρακίδης Δημοσιογράφος της ΕΣΗΕΜ-Θ

 

photo

 

mobile 6944647071 – e-mai 3laz67@gmail.com – www.facebook.com/Λάζαρος Θεοδωρακίδης