FB IN

ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ «6th KASS 2017»

ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ «6th KASS 2017»

Η Διοργάνωση είναι έτοιμη να υποδεχθεί τις δηλώσεις των ενδιαφερομένων πολιτών της κοινωνίας μας, οι οποίοι θα την στηρίξουν ουσιαστικά και φέτος όπως κάθε χρονιά στην ιστορία μας.

Στο παρόν WEB SITE / …. / ΣΧΕΤΙΚΑ / ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ

————

Μερικά από τα δεκάδες ευχαριστήρια (και όχι μόνο από Έλληνες….) με αναφορά στους Εθελοντές της διοργάνωσης.

α. Η επιστροφή αυτού του μοναδικού γεγονότος, που προσφέρει σπάνιες εικόνες ομορφιάς, έκρηξη αδρεναλίνης και διασκέδαση τόσο σε μικρούς όσο και μεγάλους είναι γεγονός. Η εικόνα του Φρουρίου της πόλης μας με την τεράστια γαλανόλευκη να δεσπόζει επιβλητικά με τα δύο ελικόπτερα Απάτσι να στέκονται ψηλά, δεξιά και αριστερά της είναι η εικόνα που θα κάνει το γύρο της Ελλάδας (*) και μας κάνει περήφανους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, όλους τους συντελεστές που εργάστηκαν επι μακρόν σκληρά για την άρτια επιτυχία της εκδήλωσης, μα πάνω από όλα τους δεκάδες εθελοντές χωρίς τους οποίους το όλο εγχείρημα θα ήταν ανέφικτο. Δήμητρα Τσανάκα Δήμαρχος Καβάλας

β. George Lykousas Πολεμικό Ναυτικό / Διοίκηση Ελικοπτέρων (Display Hel 212 Commander KASS 2013,14) στην τοποθεσία Kavala Airsea Show.

28 Ιουνίου στις 12:28 μ.μ. · Καβάλα, Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Ευχαριστώ πολύ, την διοργανώτρια αρχή του kavala airsea show για την πρόσκληση και την τιμή που μας έκανε ,για να παραστώ και να παραλάβω εκ μέρους της Διοικήσεως Ελικοπτέρων Ναυτικού το αναμνηστικό για τον ΤΑΣΟ Μας ,καθώς επίσης τα «Αδέρφια Μας» από τα : Apathci – Daedalus – Zeus για τις ιδιαίτερες μνείες που έκαναν στις ομιλίες τούς για τους Ήρωες της Κινάρου, αλλά κυρίως να ευχαριστήσω τον απλό λαό της Καβάλας εθελοντές και μη , για το χειροκρότημα τούς και την έμπρακτη αγάπη που μας έχουν δείξει τα τελευταία χρόνια.

Η σημαία του Πολεμικού μας Ναυτικού να στε σίγουροι πως θα ξανακυματίσει σύντομα πάνω από την πόλη σας …

Την ΚΑΒΑΛΑ Μας !!!

ΥΓ: Τα παραπάνω ήθελα να τα πω κατά την παραλαβή του αναμνηστικού του Τάσου Μας από τον από τον πρόεδρο της Οργaνωτικής Επιτροπής αλλά …τα λόγια δεν βγαίναν με τίποτα!!!

γ. Ο Dimitris Ververelis ( Helicopter Aerobatic Display Pilot GR – VOSTOC EUROPE) γεμάτος ευγνωμοσύνη μαζί με Yannis Vihos στην τοποθεσία Kavala Airsea Show.

27 Ιουνίου στις 8:06 π.μ. · Καβάλα, Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Αναχωρούμε με τις καλύτερες αναμνήσεις. Ο κόσμος της Καβάλας θα μας μείνει αξέχαστος! Ευχαριστούμε για την υποδοχή, τη φιλοξενία και πάνω απ’ όλα την αγάπη που μας δείξατε. Όσο για τους εθελοντές… Εντάξει… Απλά δεν υπάρχετε!!! Συγχαρητήρια στη διοργάνωση! Άψογη! eυχαριστούμε προσωπικά για όλα. Ανυπομονούμε για το Kavala Air Sea Show 2017!!!!!!!

δ. HAF T-6Α «Daedalus» Demo Team στην τοποθεσία Kavala Airsea Show.

27 Ιουνίου στις 11:50 π.μ. Πρωινή αναχώρηση για τον Δαίδαλο καθώς η εκπαίδευση των Ικάρων δεν σταματά. Άψογη διοργάνωση, εξαιρετικοί όλοι οι Εθελοντές, φανταστικό μέρος, ενθουσιώδες κοινό!

Ευχαριστούμε Καβάλα, ραντεβού του χρόνου!

ε.  ……Ήταν όλα υπέροχα, η διοργάνωση, ο κόσμος της Καβάλας. Πρώτη φορά σε αυτή την πόλη, πρώτη φορά στο AIRSEASHOW, αξέχαστη εμπειρία, επιστέψαμε στην Πάτρα με μια βαλίτσα γεμάτη όμορφες αναμνήσεις!

Hellenic Army Aviaton…………Royal Saudi Hawks & Saudi Arabia Embassy ….. German Air Force …… Italy (Pioneer Team & Embassy)…. Romania …… United Kingdom (BSRH Project & Embassy)…….. Latvia (BBJT) ….. Sponsors …. Press ……

Ευχαριστούμε

 

 

No Comments

Post a Comment