FB IN

Spotters – Press 2019

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Νο 1 – 28 Μαρτίου (Αρχική δημοσίευση 28 – 03 -2019)

Οι διοργανωτές του Kavala AirSea Show καλωσορίζουν όσους επιθυμούν να παραβρεθούν στις επιδείξεις ως spotters (είναι δηλ οι γνωστοί ενθουσιώδεις / φανατικοί του είδους , επαγγελματίες φωτογράφοι, μέλη σχετικών συλλόγων, παρουσιάζουν σχετική δράση κ.λ.π) ή δημοσιογράφοι.

Σε  έναν κόσμο που διακρίνεται για το πάθος του ! στην τέχνη της φωτογράφησης , κινηματογράφησης και γραπτού λόγου. Έναν κόσμο που οφείλουμε το διαρκώς αυξανόμενο φωτογραφικό κυρίως αρχείο μας, χάρις στην ελεύθερη προσφορά του. Ένα τεράστιο αρχείο που αφορά σε όλη την εμπειρία της διοργάνωσης από κάθε γωνία και άποψη και το οποίο συμβάλλει καίρια στις Διεθνείς Βραβεύσεις μας και την προβολή μας σταθερά, παράλληλα ή και ανεξάρτητα από τη διοργάνωση σε διακρίσεις των ίδιων των καλλιτεχνών σε διάφορους διαγωνισμούς, καταχωρήσεις, επαγγελματικές δράσεις ή εκθέσεις.

Η σχετική δράση καθορίζεται, υποστηρίζεται και ελέγχεται από τη Διεύθυνση Kavala Air/Sea Show Media Operations (KASS Media Ops) με σκοπό να προσφέρει τις μέγιστες δυνατές ευκολίες σε έναν ιδιαίτερο κόσμο υψηλών απαιτήσεων και αναγκών.


Spotter Magazine No 14 Sep 2017

https://issuu.com/spottermagazine/docs/spotter_issue_14?fbclid=IwAR2cO69UyZf0V3B-B9F92-ZMMexRkZfChkDz1CNDi0rloMu__t1_GxWke3o

Page 33

For sixth time, the beautiful port of Kavala hosted its annual Air & Sea Show. Every summer, guests flock to the northern Greek city to see some action over the city’s port. This is a very photogenic airshow due to the old city of Kavala, which creates an amazing background & the fact that the display is timed for » golden hour» the best light of the day.

 Svetlan Simov

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

spotters

Η Διοργάνωση παρέχει αυτήν την δυνατότητα αεροπορικής φωτογραφικής δράσης για τις δοκιμαστικές πτήσεις και επιδείξεις από μέρη που έχουν ειδικά επιλεχθεί για να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή θέα προς τα δρώμενα (βλέπε χάρτη ).

Τα SP 1 , SP 2 και SP 3 είναι αποκλειστικά για αυτόν τον σκοπό. Τα SP 4 και SP 5 θα εξεταστούν εάν υπάρξει ειδικό ενδιαφέρον.

ΒΗΜΑΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

A. AIR / SEA SHOW

1. ΑΦΙΞΗ – ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ

ΠΟΥ: ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ ” ΚΑΒΑΛΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ 20 (ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ)

ΠOY ΑΚΡΙΒΩΣ: ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ / ΥΠΟΔΟΧΗ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 40°56’7.94″N 24°24’18.04″E

ΠΟΤΕ: ΑΠΟ 02 (Τρίτη) – 06 (Σάββατο) ΙΟΥΛΙΟΥ 2019 και ΩΡΑ 1000 – 1600 ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ.

Υπάρχει ασφαλώς και η δυνατότητα και περιορισμένων εξαιρέσεων σε ειδικές περιπτώσεις για παραλαβή των ειδικών ταυτοτήτων μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας ή και αντιπροσώπου με εξουσιοδότηση.

2. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ SPOTTERS – PRESS (ΚΑΤ ΕΠΙΛΟΓΗ) ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

α. ΣΤΑ ΑΚΡΑ ΟΡΟΦΗΣ (6ος) ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ. – SP1 και SP2
β. ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ – SP3
γ. ΑΚΡΟ ΠΑΝΑΓΙΑΣ / ΦΑΡΟΣ – SP4 Υπό Αίρεση και ανάλογα συνθηκών.

δ.  ΠΡΟΒΛΗΤΑΣ περιοχής Ναυταθλητικών Ομίλων (ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ – ΝΟΚ και Ομίλου Θαλάσσιων Αθλημάτων Καβάλας – ΟΘΑΚ) – SP5.

SP-MAP-KASS-2016

3. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

α. ΧΑΡΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ
β. ΚΑΡΤΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ
γ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
δ. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ – ΚΙΝΗΣΗΣ

4. ΣΤΑΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΑ ΚΑΒΑΛΑΣ «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ»

α.  Bristol Scout S/N 1264 Reproduction 1st WW Fighter Plane / United Kingdom Τετάρτη 04 – Κυριακή 07 July στην περιοχή parking «NOK»

Την Παρασκευή και Σάββατο προγραμματίζονται προσγειώσεις ελικοπτέρων στο «πεδίο προσγείωσης» [<40°56’06.2″N 24°24’34.1″E> 40.935054, 24.409477 google map] στη χερσαία ζώνη Λιμένος Καβάλας.

β. Της Αεροπορίας Στρατού 1ης ΤΑΞΑΣ με ΑΗ-64A / DHE Apache και UH-1H HUEΥ (Παρασκευή 11:45 και Σάββατο 11:30 Ιουλίου αντίστοιχα) και Στατική Έκθεση έως 7 ωρών ανά ημέρα (12:00 – 19:00) και

γ. Της Ομαδας επιδείξεων «Wizard Helobatics» του Δημήτρη Βερβερέλη με το EC-120B Airbus

5. ΣΤΑΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΚΑΒΑΛΑΣ:  

Spotter Day Κυριακή 07 Ιουλίου 2019. Σας παρακαλούμε να διαβάσετε τους παρακάτω όρους πριν την επίσκεψή σας στο αεροδρόμιο. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης με αυτούς, το προσωπικό του αεροδρομίου διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την πρόσβαση σας στον χώρο της πίστας της αεροδρομίου.

Όλοι οι διαπιστευμένοι spotter της διοργάνωσης Kavala Air/Sea Show 2019 που επιθυμούν να επισκεφτούν την πίστα του αεροδρομίου Καβάλας «Μέγας Αλέξανδρος» (KVA) την Κυριακή 7 Ιουλίου και σε ώρες μεταξύ 9:00 και 11:00 υποχρεούνται:

  • να φέρουν ταξιδιωτικά έγγραφα (ταυτότητα, διαβατήριο κλπ)
  • να δεχτούν να υποστούν τους προβλεπόμενους ελέγχους ασφαλείας
  • να φέρουν την διαπίστευση της διοργάνωσης με το ονοματεπώνυμό τους
  • να φοράνε ανακλαστικό γιλέκο (θα το παράσχει η Fraport Greece)
  • να μην απομακρύνονται από την περιοχή της πίστας που θα τους υποδειχθεί
  • να μην καπνίζουν

Λόγω της παρουσίας μονάδων της πολεμικής αεροπορίας σας γνωρίζουμε ότι απαγορεύεται η λήψη μακρινών πλάνων καθώς και η λήψη πλάνων από αεροσκάφη που δεν συμμετέχουν στο 8ο Kavala Air/Sea show 2019.

6. Γενικές Πληροφορίες Μετακινήσεων μέσω Κρατικού Αερολιμένα Καβάλας

Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»  τελεί σε επίπεδο Λειτουργίας και Διαχείρισης υπό την Fraport Greece (από το 2017) http://www.fraport-greece.com/ell/profil-aerodromion/kavala

ενώ παράλληλα παραμένει υπό την Εποπτεία της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας http://www.ypa.gr/our-airports/kratikos-aerolimenas-kabalas-m-alejandros-kakba

Ο Αερολιμένας απέχει 31 χιλ. από την πόλη της Καβάλας, 42 χιλ. από την πόλη της Ξάνθης, 12 χιλ. από την κωμόπολη της Χρυσούπολης και 14 χιλ. από την κωμόπολη της Κεραμωτής.

Υπάρχει τακτική δημόσια συγκοινωνιακή διασύνδεση μέσω του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας https://www.ktelkavalas.gr αλλά και εξυπηρέτηση μέσω σταθμών ταξί από και πρός τον Αερολιμένα.

ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΠΑΝΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΑΥΤΗΣ ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ

Όνομα (απαραίτητο)

Επώνυμο (απαραίτητο)

Αρ. Ταυτότητας - Διαβατηρίου (απαραίτητο)

Τηλέφωνο (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Φορέας Εκπροσώπησης (απαραίτητο)

Τόπος Διαμονής (απαραίτητο)

Ιστοσελίδα / Web Site

Hotel Booking

SpotterPress

 

  spotters-kavala

Photo by Pashalis Palavouzis

Photo by Dimitris Kakogiannakos

spotters-airshow

Photo by Panagiotis Georgiadis

kavala-spotters

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η διοργάνωση μας μέσα από την KASS MEDIA OPS TEAM (Photo Camera – Action Camera -Video) θα παράσχει κάθε δυνατή τεχνική υποστήριξη πρώτου βαθμού εάν ζητηθεί.