Spotters – Press 2018

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ #1 Ημερομηνία 02 Απριλίου (Αρχική δημοσίευση 24 – 03 -2018)

Οι διοργανωτές του Kavala AirSea Show καλωσορίζουν όσους επιθυμούν να παραβρεθούν στις επιδείξεις ως spotters (είναι δηλ οι γνωστοί ενθουσιώδεις / φανατικοί του είδους , επαγγελματίες φωτογράφοι, μέλη σχετικών συλλόγων, παρουσιάζουν σχετική δράση κ.λ.π) ή δημοσιογράφοι.

Σε  έναν κόσμο που διακρίνεται για το πάθος του ! στην τέχνη της φωτογράφησης , κινηματογράφησης και γραπτού λόγου. Έναν κόσμο που οφείλουμε το διαρκώς αυξανόμενο φωτογραφικό κυρίως αρχείο μας, χάρις στην ελεύθερη προσφορά του. Ένα τεράστιο αρχείο που αφορά σε όλη την εμπειρία της διοργάνωσης από κάθε γωνία και άποψη και το οποίο συμβάλλει καίρια στις Διεθνείς Βραβεύσεις μας και την προβολή μας σταθερά, παράλληλα ή και ανεξάρτητα από τη διοργάνωση σε διακρίσεις των ίδιων των καλλιτεχνών σε διάφορους διαγωνισμούς, καταχωρήσεις, επαγγελματικές δράσεις ή εκθέσεις.

Η σχετική δράση καθορίζεται, υποστηρίζεται και ελέγχεται από τη Διεύθυνση Kavala Air/Sea Show Media Operations (KASS Media Ops) με σκοπό να προσφέρει τις μέγιστες δυνατές ευκολίες σε έναν ιδιαίτερο κόσμο υψηλών απαιτήσεων και αναγκών.

spotters

Η Διοργάνωση παρέχει αυτήν την δυνατότητα αεροπορικής φωτογραφικής δράσης για τις δοκιμαστικές πτήσεις και επιδείξεις από μέρη που έχουν ειδικά επιλεχθεί για να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή θέα προς τα δρώμενα (βλέπε χάρτη ).

Τα SP 1 , SP 2 και SP 3 είναι αποκλειστικά για αυτόν τον σκοπό. Τα SP 4 και SP 5 θα εξεταστούν εάν υπάρξει ειδικό ενδιαφέρον.

ΒΗΜΑΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

A. AIR / SEA SHOW

1. ΑΦΙΞΗ – ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ

ΠΟΥ: ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ ” ΚΑΒΑΛΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ 20 (ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ)

ΠOY ΑΚΡΙΒΩΣ: ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ / ΥΠΟΔΟΧΗ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 40°56’7.94″N 24°24’18.04″E

ΠΟΤΕ: ΑΠΟ 26 (Τρίτη) – 29 (Σάββατο) ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 και ΩΡΑ 1000 – 1600 ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ.

Υπάρχει ασφαλώς και η δυνατότητα και περιορισμένων εξαιρέσεων σε ειδικές περιπτώσεις για παραλαβή των ειδικών ταυτοτήτων μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας ή και αντιπροσώπου με εξουσιοδότηση.

2. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ SPOTTERS – PRESS (ΚΑΤ ΕΠΙΛΟΓΗ) ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

α. ΣΤΑ ΑΚΡΑ ΟΡΟΦΗΣ (6ος) ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ. – SP1 και SP2
β. ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ – SP3
γ. ΑΚΡΟ ΠΑΝΑΓΙΑΣ / ΦΑΡΟΣ – SP4 Υπό Αίρεση και ανάλογα συνθηκών.

δ.  ΠΡΟΒΛΗΤΑΣ περιοχής Ναυταθλητικών Ομίλων (ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ – ΝΟΚ και Ομίλου Θαλάσσιων Αθλημάτων Καβάλας – ΟΘΑΚ) – SP5.

SP-MAP-KASS-2016

3. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

α. ΧΑΡΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ
β. ΚΑΡΤΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ
γ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
δ. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ – ΚΙΝΗΣΗΣ

Β. ΣΤΑΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ (STATIC DISPLAY) ΕΝΑΕΡΙΩΝ ΜΕΣΩΝ (Διεθνής Αερολιμένας Καβάλας ) 

1. Γενικές Πληροφορίες

Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»  τελεί σε επίπεδο Λειτουργίας και Διαχείρισης υπό την Fraport Greece (από το 2017) http://www.fraport-greece.com/ell/profil-aerodromion/kavala

ενώ παράλληλα παραμένει υπό την Εποπτεία της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας http://www.ypa.gr/our-airports/kratikos-aerolimenas-kabalas-m-alejandros-kakba

Ο Αερολιμένας απέχει 31 χιλ. από την πόλη της Καβάλας, 42 χιλ. από την πόλη της Ξάνθης, 12 χιλ. από την κωμόπολη της Χρυσούπολης και 14 χιλ. από την κωμόπολη της Κεραμωτής.

Υπάρχει τακτική δημόσια συγκοινωνιακή διασύνδεση μέσω του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας https://www.ktelkavalas.gr αλλά και εξυπηρέτηση μέσω σταθμών ταξί από και πρός τον Αερολιμένα.

2. Οι λεπτομέρειες για τις δυνατότητες επιλογών προσβασιμότητας / επισκεψιμότητας  και συμμετοχές Ομάδων Στατικής Επίδειξης κ.λ.π θα καθοριστούν προσεχώς.

ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΠΑΝΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΑΥΤΗΣ ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ

Όνομα (απαραίτητο)

Επώνυμο (απαραίτητο)

Αρ. Ταυτότητας - Διαβατηρίου (απαραίτητο)

Τηλέφωνο (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Φορέας Εκπροσώπησης (απαραίτητο)

Τόπος Διαμονής (απαραίτητο)

SpotterPress

Ιστοσελίδα / Web Site

Hotel Booking

  spotters-kavala

Photo by Pashalis Palavouzis

Photo by Dimitris Kakogiannakos

spotters-airshow

Photo by Panagiotis Georgiadis

kavala-spotters

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η διοργάνωση μας μέσα από την KASS MEDIA OPS TEAM (Photo Camera – Action Camera -Video) θα παράσχει κάθε δυνατή τεχνική υποστήριξη πρώτου βαθμού εάν ζητηθεί.